23 May, 2016
国际商报

新一轮制造业的发展伴随的是科技创新。美国方面,科技创新一直处于前沿水平;欧洲以德国工业4.0为核心关注数字创新;多个新兴经济体在科创行业的投入巨大,甚至超越发达经济体。这些经济体的科技创新有怎样的特点,是否能为中国借鉴?

19 May, 2016
The Wall Street Journal

Censorship in China is a fact of life. On the Internet, restrictive government policies limit user access in order to manage the dissemination of information and to filter, monitor and control traffic, blocking content that Beijing considers undesirable. It’s a counterproductive effort that is impeding China’s business growth.

21 April, 2016
国际商报

4月15日,中国美国商会在最新发布的2016年度《美国企业在中国白皮书》(简称《白皮书》)中指出,中国在未来发展中应当继续坚持个人、组织和政府层面的国际互动和合作。

20 April, 2016
中国经济导报

日前中国美国商会举行的2016年度《美国企业在中国白皮书》(以下简称《白皮书》)新闻发布会上,中国美国商会主席吉莫曼表示,大部分美国在华企业预期中美双边自由投资协议会在2018年能达成协议。

next page